Magunkról

Nyomtatás
Tisztelt Hölgyem, Uram!

 

Célunk, hogy cégünket pár sorban bemutassuk és szabad kapacitásunkat felajánljuk.

Amennyiben szükségük van nagy, közép és kisfeszültségű hálózatok primer és szekunder munkáinak tervezésére, kivitelezésére úgy állunk rendelkezésükre.

Alapítás, tulajdonszerkezet

A Sharan Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997. április 02-án alakult, 2 magánszemély korlátolt felelősségű társaságaként, 1 mFt alaptőkével.

Az alapítók – a Villamosenergiaipar munkatársaiként kivitelezések bonyolításával foglalkoztak. A Társaság kezdetben alvállalkozóként szerepelt különböző nagyvállalatok megbízottjaként.(OVIT ZRt, ABB Kft, Siemens ZRt, Areva Kft)

1999-től fokozatosan az áramszolgáltató vállalatok felé orientálódó vállalkozásunk a mai napig minősített fővállalkozóként szerepel az E.ON cégcsoport beruházásain. A Társaságnak jelenleg is csak belföldi magánszemélyek a tulajdonosai, a Társaság alaptőkéje 2000-től 3 mFt.

Főtevékenység

A cég főtevékenysége transzformátor alállomások építése, bővítése, felújítása valamint védelem-automatika és irányítástechnikai rendszerek kivitelezése, tervezése.

Alkalmazottak

A cég főállású villamosipari és lakatosipari végzettségű dolgozókat foglalkoztat. Jelenleg alkalmazotti létszámunk 20 fő. Kiépített alvállalkozói kapcsolatainkkal ez az erőforrás a többszörösére bővíthető.

Telephelyeink

Cégünk rendelkezik két telephellyel, ahol a villamos és lakatosipari szerelő és tervező munkákat eltudjuk végezni.

 

Kelt: Pécs, 2009.12.03.

Üdvözlettel:

 
   

Dobi Ferenc

Ügyvezető tulajdonos